جراحی بینی با لیزر

جراحی بینی ، که به آن رینوپلاستی نیز می ‌گویند ، نوعی عمل جراحی زیبایی است که برای تغییر شکل بینی و زیبایی بخشیدن به صورت انجام می ‌شود. این عمل جراحی می ‌تواند برای اصلاح نواقص ظاهری بینی مانند : قوز بینی ، انحراف بینی ، بزرگی بیش از حد بینی و یا عدم تقارن انجام شود. هر چند عمل بینی کاربرد های دیگری به غیر از زیبایی بخشیدن نیز دارد. عمل بینی می تواند برای اصلاح کردن مشکلات تنفسی نیز انجام شود ، بنابر این اگر جزو آن دسته از افرادی هستید که نفس کشیدن برای شما بسیار سخت است ، شاید نیاز است توسط بهترین جراح بینی معاینه شده و عمل جراحی بینی را انجام دهید.

جراحی بینی با لیزر 

انواع روش های جراحی بینی

امروزه جراحی بینی با روش‌ های مختلفی قابل انجام است که به طور کلی به دو دسته اصلی تقسیم می ‌شوند :
اولین روش ، جراحی بینی بسته می باشد که در این روش ، برش‌ ها در داخل بینی ایجاد می ‌شوند و جای زخم قابل مشاهده نیست.
دومین روش جراحی که به کار می رود ، روش جراحی بینی باز می باشد. در این روش ، برشی در ناحیه کلوملا ( تیغه بین دو سوراخ بینی ) ایجاد می ‌شود و پوست بینی به سمت بالا لیفت می ‌شود تا جراح دید بهتری برای انجام تغییرات داشته باشد.

اما در سال‌ های اخیر ، روش های جدیدی به وجود آمده است که می توان گفت تا حدی دو روش ذکر شده را کنار می گذارد. این روش با استفاده از لیزر صورت می گیرد. جراحی بینی با لیزر نوعی روش کم تهاجمی می باشد ، که در آن از لیزر برای تراش دادن استخوان و غضروف بینی و ایجاد تغییرات ظریف در شکل آن استفاده می ‌شود.

نحوه انجام جراحی بینی با لیزر چگونه است ؟

حالا که با لیزر بیشتر آشنا شدید ، احتمالا این سوال برای شما به وجود آمده است که جراحی بینی با لیزر چگونه انجام می شود ؟ در جراحی بینی با لیزر ، جراح ابتدا از بی ‌حسی موضعی برای بی‌ حس کردن ناحیه بینی استفاده می ‌کند و یا با بیهوشی عمومی شما را بی هوش می کند تا متوجه درد هنگام عمل بینی نشوید. سپس با استفاده از لیزر ، به طور دقیق و ظریف استخوان و غضروف بینی را تراش می ‌دهد. در نهایت ، پوست بینی به شکل جدید بینی تنظیم می ‌شود و برش‌ ها بخیه زده می ‌شوند.

مزایای جراحی بینی با لیزر

اما چرا باید جراحی بینی با لیزر انجام دهیم ؟ مگر عمل بینی با لیزر چه مزایایی دارد که دو روش دیگر عمل بینی آن ها را ندارند ؟
در ادامه باید گفت که مزایای جراحی بینی با لیزر به صورت زیر می باشند :

  1. کم تهاجمی بودن این روش : این روش نسبت به روش‌ های سنتی جراحی بینی ، برش‌ های کمتری ایجاد می ‌کند و به همین دلیل ، تورم ، کبودی و درد بعد از عمل کمتر است.
  2. دوره نقاهت کوتاه ‌تر : به دلیل کم تهاجمی بودن ، دوره نقاهت بعد از جراحی بینی با لیزر کوتاه ‌تر است و بیمار می ‌تواند سریع‌ تر به فعالیت‌ های عادی خود بازگردد.
  3. ایجاد برش ‌های ظریف تر : لیزر به جراح این امکان را می ‌دهد که با دقت و ظرافت بیشتری تغییرات را در بینی ایجاد کند و به همین دلیل ، احتمال ایجاد اسکار بعد از عمل کمتر است.
  4. کاهش خونریزی : در این روش به دلیل استفاده از لیزر ، خونریزی حین عمل کمتر است.
  5. دقت بالا : لیزر به جراح این امکان را می ‌دهد که با دقت و ظرافت بیشتری تغییرات را در بینی ایجاد کند و به همین دلیل ، احتمال تقارن نداشتن دو طرف بینی بعد از عمل کمتر است.

مزایای جراحی بینی با لیزر

چه کسانی کاندیدای مناسب برای جراحی بینی با لیزر هستند ؟

حالا که می دانیم عمل بینی با لیزر چه مزایایی دارد ، بهتر است بدانیم که چه کسانی واجد شرایط جراحی بینی با لیزر هستند :

  • افرادی که پوست نازک و ظریفی دارند.
  • افرادی که تمایل به داشتن دوره نقاهت کوتاه‌ تر دارند.
  • افرادی که به دنبال ظاهری طبیعی ‌تر در بینی خود هستند.
  • افرادی که قبلاً تحت جراحی بینی قرار گرفته ‌اند و به دنبال اصلاحات جزئی هستند.

جراحی بینی با لیزر چه معایبی به همراه دارد ؟

مشخصا که عمل جراحی بینی با لیزر نیز مانند هر عمل جراحی دیگری معایب خاص خود را نیز به همراه دارد ، اما این معایب چه مواردی هستند ؟
هزینه بالا : به طور کلی ، هزینه جراحی بینی با لیزر از سایر روش‌ های جراحی بینی بیشتر است.
محدودیت در اصلاحات : لیزر برای اصلاحات جزئی در شکل بینی مناسب است و برای اصلاحات پیچیده ‌تر ممکن است به روش ‌های سنتی جراحی بینی نیاز باشد.
تجربه و مهارت جراح : موفقیت جراحی بینی با لیزر به تجربه و مهارت جراح بستگی دارد.

در نهایت باید گفت که جراحی بینی با لیزر می ‌تواند روشی مؤثر و کم تهاجمی برای ایجاد تغییرات دلخواه در شکل بینی باشد. با این حال ، این روش برای همه افراد مناسب نیست و قبل از انجام عمل ، باید با یک جراح بینی مجرب و متخصص مشورت کنید تا از مزایا و معایب این روش و همچنین مناسب بودن این روش برای خود ، از آن آگاهی یابید.

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
Call Now Button